Hypermoderne boerderij met gezelligheid van vroeger

De Melkweg ligt pal in het groene hart van de Kempen, in Tielen bij Kasterlee. Te midden van akkers en weilanden ligt het melkveebedrijf met zo’n 300 koeien, en de productiekeuken. De hele familie werkt dag in, dag uit samen om de dieren en de producten van De Melkweg te doen schitteren.

“Gezelligheid was altijd troef in de keuken van mijn grootmoeder Lieneke. Haar recept voor rijstpap, da’s vandaag nog altijd de basis van elk potje dat van onze keuken tot op jouw tafel komt.”

Eigen melk en ingrediënten van topkwaliteit

Ann werkt enkel met topproducten in haar keuken: saffraan van de hoogste kwaliteit, rijst met de perfecte korreldikte. De regels van voedselveiligheid worden minutieus gevolgd: alles moet kraaknet zijn, en van de juiste etiketten voorzien. Want enkel zo bereik je die heerlijk-eerlijke smaak van pure nostalgie.

“De liefde voor onze stiel, onze koeien en voor elkaar zorgt ervoor dat we elke dag van de week met goesting opstaan en er invliegen. Dat zit verpakt in elk potje met een label van De Melkweg.”

Kempisch familiebedrijf pur sang

Haar man Rob runt het melkveebedrijf in Tielen, vlak naast de productiekeuken van De Melkweg. Hun drie zonen hebben elk hun rol op het bedrijf. Het gezin geeft elke dag het beste van zichzelf om de koeien te verzorgen, hun voedsel te telen en hen te melken. Zelf de boerderijhond Lilly, en katten Max en Minou hebben elk hun rol in het bedrijf.

Maak kennis

De drijvende kracht achter De Melkweg is Ann Cools. ...
Ann Cools
Ann Cools
Zaakvoerster
De drijvende kracht achter De Melkweg is Ann Cools.
De liefde voor onze stiel, onze koeien en voor elkaar zorgt ervoor dat we elke dag van de week met goesting opstaan en er invliegen. Dat zit verpakt in elk potje met een label van De Melkweg.
0499 22 70 97
2460 Kasterlee
Klein Broek 30