En, hoe beleef jij jouw #Melkwegmomentje?

“Dit wil ik graag met jullie delen: ik werd vandaag terug gekatapulteerd naar in de tijd. Ik had een flashback, het gevoel van pure nostalgie bij de eerste hap van jullie overheerlijke rijstpap.”

Zo begint de lieve reactie van een klant die ons een bericht naliet. Na een drukke kooksessie viel ons oog op dit mooie bericht.

“Toen ik als kind bij mijn grootouders ging logeren, maakte mijn opa steeds rijstpap klaar. Daar keek ik al dagen op voorhand naar uit. Die smaakte naar hoe rijstpap echt moet zijn: romig, stevig van structuur en met saffraan.
En net die unieke smaak proefde ik in jullie rijstpap terug. Zelfs met een sprankeltje liefde, net of hij het had gemaakt. Dank u voor deze fijne herinnering.”

Ons keukenteam moest even blozen toen dit bericht op ons scherm verscheen. Maar het deed ook zo’n deugd. Want wat deze lieve dame omschrijft, is exact wat we met onze Melkwegproducten willen geven aan onze klanten: een heerlijk dessert met een vleugje nostalie én liefde. Wij noemen dit een Melkwegmomentje.

Even een druk op de pauzeknop, en genieten aan het keukeneiland. Even alle kinderen rustig en stil aan tafel, genietend van een lekker dessert. Of ’s avonds in je luie zetel even relaxen met rijstpap bij je favoriete feuilleton. Zo kan een Melkwegmomentje voelen. Met een heerlijk-eerlijk Kempisch product in je hand, van De Melkweg natuurlijk.

We willen graag weten hoe jij jouw Melkwegmomentje beleeft? Welk van onze producten kan je niet weerstaan? En hoe en waar geniet jij van onze rijstpap, vla of choco? Je kan je reactie achterlaten op onze Facebook- en Instagrampagina, of ons een mailtje sturen.

Enkele keren per jaar willen we onze klanten inspireren met nieuws van onze boerderij, en lekkere receptjes. Wie zich inschrijft op onze nieuwsbrief, via onderstaand formulier, maakt kans op een gevulde mand vol heerlijk-eerlijke Melkwegproducten.

Waag jij ook je kans? Dan kan je binnenkort misschien – met of zonder mede-snoepers – genieten van een lekker assortiment aan Melkwegmomentjes.

De liefde voor onze stiel, onze koeien en voor elkaar zorgt ervoor dat we elke dag van de week met goesting opstaan en er invliegen. Dat zit verpakt in elk potje met een label van De Melkweg.
0499 22 70 97
2460 Kasterlee
Klein Broek 30