#MelkwegMoment: Flensjes

Ingrediënten

  • 200 g zelfrijzende bloem
  • ½ liter Melkweg Melk
  • 30 g kristalsuiker
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 4 eieren
  • 50 g boter

Bereiding

  1. Zeef de bloem en meng ze met de suiker.
  2. Maak een kuiltje waarin u de eieren en de Melkweg Melk door elkaar klopt.
  3. Meng langzaam met de bloem tot een homogene massa.
  4. Hiervan in een hete beboterde pan dunne pannekoekjes bakken.
  5. Bestrooi ze met suiker of bestrijk ze met onze Melkweg Hoevechoco.
  6. Een smakelijk #MelkwegMoment !

Bereidingstijd: 20 minuten
Moeilijkheidsgraad: 1 op 3 sterren
De hoeveelheid eieren kan naar keuze verminderd worden.
Recept voor 2 personen

De liefde voor onze stiel, onze koeien en voor elkaar zorgt ervoor dat we elke dag van de week met goesting opstaan en er invliegen. Dat zit verpakt in elk potje met een label van De Melkweg.
0499 22 70 97
2460 Kasterlee
Klein Broek 30